Åk på bilmuseum och köp fordonsbelysning från Nordeye

I semestertider kan du passa på att göra något riktigt roligt. Vad sägs till exempel om att ta bilen och åka genom Sverige för att besöka några av landets många bilmuseer? Läs mer här om landets mest populära bilmuseer och om varför du ska investera i fordonsbelysning från Nordeye som är experter inom området på nätet.

Många mil på småvägar

Du kan passa på att se dig om i vårt avlånga land när du styr bilen mot Hisingen i Göteborg för att besöka Volvo Museum innan du tar in på ett charmigt bed and breakfast för natten. Missa inte heller vetenskapsmuseet Universeum när du ändå är i Göteborg. För att slippa köra runt på småvägarna i mörker kan du satsa på extraljus från Nordeye. Besök nordeye.com för att ta en titt på hela utbudet. När du har tagit del av Volvos historia måste du bara besöka Saab Car Museum i Trollhättan och ta del av den andra biljättens historia i Sverige. Du kan känna dig lyckligt lottad som kan åka från museum till museum med luftkonditionering, annat var det förr i tiden när det var nedrullade rutor som gällde för att stå ut i bilen under sommarens varmaste månader. Varför inte kombinera med ett besök på några av landets många friluftsmuseer när du ändå är ute och kör? Behöver du annan belysning till bilen köper du den hos Nordeye som har både innerbelysning, blinkers och baklampor.

Excalibur

Du får helt enkelt inte missa bilarnas mytiska enhörning när du besöker bilmuseer i sommar. Ett absolut måste är boxaren Ingo Johanssons ”Excalibur Roadster Chevrolet” som importerades från USA under 90-talet. Numera finns den här klenoden i Svenljunga på Bynanders motormuseum. När du är ute på vägarna måste du också besöka Pålsboda där det finns en mycket fin samling av Volkswagenfordon. Du kan dessutom hitta fler gömda pärlor då det även finns gott om privata automuseer på mindre orter där du kan passa på att stanna till några extra dagar och njuta av härliga badstränder och god mat på restauranger längs vägen. Passa också på att titta in på Motala motormuseum för att bara nämna ett fåtal av alla museer som visar upp bilar, lastbilar och andra spännande fordon. Det är bara fantasin som sätter gränser för hur långt bilen kan bära dig i jakt på sin egen fantastiska historia.

Relaterade inlägg