Med tavlor på väggarna blir hemmet både mysigare och mer sofistikerat. Många vill ha konst på väggarna och andra vill ha personliga foton för att ha en närmare koppling till motiven på tavlorna.

För den som vill kombinera personliga minnen med konst rekommenderas att köpa posters från museibesök. Med en ram från Gallerix.se kan du ge din poster den stil du önskar, Gallerix har mycket att välja på. Gallerix har även en mängd foton, prints och annat du kan köpa hem om du vill ha några bilder att matcha dina museiposters med.

Vanligast är att museer har posters från den utställning som är aktuell just nu. På Lidingö finns Millesgården: https://www.dn.se/arkiv/inrikes/eva-karin-gyllenberg-om-en-bok-om-millesgarden-millesgarden-bjuder-pa-spanning/ som ofta har konstutställningar, likaså Fotografiska på Söder, Moderna museet och Nationalmuseum. I deras museishoppar kan du ibland köpa motiv även från tidigare utställningar. Roligast är dock att ha ett minne från någon utställning du själv varit på.

Så passa på att inreda ditt hem med minnen, samtidigt som du fyller det med konst!

Relaterade inlägg