Få råd att gå på museum

Det finns många museer som inte kostar något alls att besöka. Men så finns det även de som tar inträde. Har du spanat in ett museum som du vill besöka, men inte har råd att betala inträdet på grund av din ekonomi finns det saker du kan göra för att tjäna in en extra slant och det får du tips om nedan.

Sälj ditt guld

Om du har guld och diamanter kan du sälja dem. Genom att gå in på Diamantbrev har du möjlighet att beställa hem ett diamantbrev genom formuläret på deras hemsida. När du har fått brevet skickat till dig lägger du dina värdesaker i det. Till exempel om du har smycken av guld eller diamanter. Men det går även bra att sälja exempelvis tandguld. Brevet skickar du sedan in till företaget och de kommer att ge dig betalt för innehållet när de har gått igenom det och värderat det. Det är viktigt att du kollar upp huruvida föremålet eller smycket är äkta eftersom du får betalt per karat. Du kan läsa mer om deras guldpriser på deras hemsida. Men överlag kan du få in en bra slant på ditt konto som du kan använda för att gå på museum.

På Diamantbrevs hemsida får du mer djupgående information om hur tjänsten fungerar och exempel på vad du kan sälja till dem. Du kan även läsa svar på några av deras vanligaste frågor. Du kan givetvis också kontakta företaget om du har frågor eller funderingar.

Relaterade inlägg